Sluiten
(0)
winkelwagen

Alpeninox professionele koel- en vrieswerkbanken

Vele mogelijkheden van Alpeninox CRIO Line

Alpeninox ontwerpt en ontwikkeld sinds 1974 professionele apparatuur voor keukens en de horeca. De koel- en vrieswerkbanken van de CRIO Line zijn van hoge kwaliteit, zowel op het gebied van duurzaamheid, robuustheid en ergonomie als op het gebied van hygiëne, mileuvriendelijkheid en efficiëntie. De CRIO Line apparatuur is met oog voor alle details ontworpen om aan al uw eisen te voldoen.

Alpeninox werkbanken zijn volledig aan te passen naar uw wensen en vereisten voor alle soorten professionele keukens. De basiswerkbanken bestaan uit een stekkerklare of centraal gekoelde werkbank met 2, 3 of 4 deuren, waarbij u uw ideale werkblad kunt kiezen. U kunt ervoor kiezen om één of meerdere deuren te vervangen door lades van verschillende groottes. Het koelaggregaat kan op aanvraag rechts geplaatst worden.
Het unieke ontwerp van CRIO Line koel- en vrieswerkbanken bespaart u veel ruimte. De ventilatie heeft alleen ruimte aan de voorzijde nodig. De werkbanken bieden u daarnaast meer inhoud, terwijl de buitenafmetingen gelijk zijn gebleven.

Bekijk hieronder een aantal koel- en vrieswerkbanken. Wilt nu een andere configuratie? Neem dan contact met ons op voor uw eigen ontwerp.

Toon Filters

14 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
Alpeninox CRIO HPS 2-7091 - Saladette
€ 4.339,00
Alpeninox CRIO HPS 3-7091 - Saladette
€ 5.169,00
Alpeninox CRIO Touch HP - Koelkast
€ 4.924,00
Alpeninox CRIO Touch HP - Vrieskast
€ 5.574,00

14 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Alpeninox

Alpeninox staat voor hoge kwaliteit en gebruiksgemak met een grote efficiëntie en lage impact op het milieu. Het Italiaanse team van specialisten zorgt er al sinds 1974 voor dat Alpinox toonaangevend is voor professionele keukenapparatuur en apparatuur voor catering. Bij Alpinox staan hoge prestaties, kwaliteit, voedselveiligheid en gebruiksgemak voorop. Dit is te zien in de producten, welke tot in elk detail geperfectioneerd zijn. Alpinox levert hoge kwaliteit voor een zeer goede prijs.

Alpeninox CRIO Line

De nieuwste serie van Alpeninox is de CRIO Line koel- en vrieswerkbanken. Met 40 jaar ervaring in de professionele koelindustrie is Alpeninox in staat apparatuur van de hoogste kwaliteit op de markt te zetten. In het unieke ontwerp van de CRIO Line werkbanken stroomt de lucht horizontaal en verticaal met een hoge efficiëntie, wat zorgt voor consistente prestaties. Na het openen van een deur wordt de temperatuur binnen 60 sec. hersteld, waardoor de inhoud gegarandeerd goed gekoeld blijft. Alpeninox CRIO Line apparatuur beschikt over klimaatklasse 5, mede door de hoge efficiëntie en gebruik van natuurlijke koudemiddelen. Alpeninox biedt zeer hoge kwaliteit met een laag energieverbruik.
Naast de lagere bedrijfskosten bieden de CRIO Line werkbanken meer capaciteit dan vergelijkbare producten met dezelfde buitenmaten. Alpeninox heeft ook gezorgd voor eenvoudige reiniging. De handvatten zijn 100% RVS en verwerkt in de deur zonder kunststof onderdelen of scharnieren. Binnenin zijn alle hoeken afgerond. Mede hierdoor is de apparatuur eenvoudig te reinigen en draagt het uiterlijke ontwerp bij aan de hoge hygiëne standaard.