Sluiten
(0)
winkelwagen

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Pool Koudetechniek en Klimaatbeheersing BV met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast.

Pool Koudetechniek en Klimaatbeheersing BV behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren. Hoewel Pool Koudetechniek en Klimaatbeheersing BV alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Pool Koudetechniek en Klimaatbeheersing BV niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van Pool Koudetechniek en Klimaatbeheersing BV, welke geen eigendom zijn van Pool Koudetechniek en Klimaatbeheersing BV, maar zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van Pool Koudetechniek en Klimaatbeheersing BV. Hoewel Pool Koudetechniek en Klimaatbeheersing BV uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden.

Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Pool Koudetechniek en Klimaatbeheersing BV worden onderhouden wordt afgewezen.