Sluiten
(0)
winkelwagen

Elcold vrieskisten

Elcold vrieskisten.

Ons advies voor een topkwaliteit vrieskist is simpel. Elcold!

Deze Deense fabrikant van vriezers en ijsconservatoren loopt voorop in de ontwikkeling van zuinige en kwalitatieve diepvrieskisten. Een vriezer moet vriezen en de behuizing moet stevig en functioneel zijn, daaraan voldoen de Elcold vrieskisten.

Voor de horeca sector, en speciaal voor de verkoop van ijs, vlees, bbq pakketten e.d bij tankstations, avondwinkels, supermarkten e.d.., hebben wij de Nova en de Focus welke wordt toegepast als ijsconservator.
IJsverkopen op plaatsen waar geen stroom voor handen is? Geen probleem! Hiervoor nemen wij de Elcold model CAL en monteren hierin het eutectsysteem. Nieuwsgierig? Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer 074-2501144 of stuur ons een e-mail.

Toon Filters

Artikelen 1 tot 15 van 51 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 15 van 51 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Laboratorium vrieskisten met ultra lage temperaturen.

Een speciale lijn van Elcold zijn de diepvrieskisten voor laboratoria, ziekenhuizen en voor "special products" in de vliegtuigindustrie en kaasindustie.
Er zijn 3 lijnen, welke lopen tot -45°, of tot -60°C. of zelfs tot -85°C. Als u hier klikt, krijg een een overzicht van alle Elcold ultra low vrieskisten. 

Een model welke gebruikt wordt voor "speciale toepassingen" zoals het behandelen van aluminium en metalen legeringen is de Elcold EL 31LT.

 

Eutectsysteem.

Vriezen op plaatsen waar geen stroom is? Wij bouwen eutectvriezers waarmee u dat wel kan. Vooral bij verkoop van ijs op braderieën, markten of midden in het bos wordt dit systeem veel toegepast.