Sluiten
(0)
winkelwagen

Gram koel- en vrieskasten voor professionals

Gram professionele koel- en vriesapparatuur.

Gram, de standaard voor professionele koelapparatuur Gram is een producent van koel- en vriesapparatuur voor professioneel gebruik. Gram onderscheidt zich van veel merken op gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid, gebruiksgemak en onderhoudsvriendelijkheid. Koelapparatuur van Gram kenmerkt zich door een zeer lange levensduur en hoge stabiliteit van temperaturen.

 

Toon Filters

Artikelen 1 tot 15 van 454 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 15 van 454 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Gram professionele koelingen

Gram, de standaard voor professionele koelapparatuur Gram is een producent van koel- en vriesapparatuur voor professioneel gebruik. Gram onderscheidt zich van veel merken op gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid, gebruiksgemak en onderhoudsvriendelijkheid Koelapparatuur van Gram kenmerkt zich door een zeer lange levensduur en hoge stabiliteit van temperaturen.

Generatie 5.0

Een grondige design update heeft geleid tot nieuwe energiezuinige koel- en vrieskasten onder de naam SUPERIOR en ECO. De kasten worden in eerste instantie geïntroduceerd in de PLUS, TWIN en EURO-series. Later zal het nieuwe design ook worden toegepast in de MIDI-serie. Met een jaarlijks energieverbruik van slechts 329 kWh/jaar (energietest EN441) voldoet de koelkast nu al aan energielabel A, als de richtlijnen van de EU wordt ingevoerd op 1 januari 2016 wordt dit energielabel zelfs een A+.

De nieuwe lijn Superior en Eco zijn in vele uitvoeringen beschikbaar en niet alle modellen staan op onze website. Wilt u een combinatie koeler en vriezer? Of met een glasdeur? Buiten RVS en binnen aluminium afgewerkt of juist zwart van buiten en rvs van binnen. Dit is allemaal mogelijk. Voor meer informatie en een uiterst scherpe prijs neemt u contact met ons op via telefoonnummer 074-2501144 of via e-mail.

Assortiment van Gram

In het assortiment van Gram vindt u koelkast, vrieskasten en koelwerkbanken in Gastronorm en Euronorm formaten (bakkersmaat). De koel- en vrieskasten alsmede de koel- en vrieswerkbanken zijn over het algemeen uitvoerd in RVS. Uiteraard staan tal van opties tot uw beschikking om uw koel- of vrieskast naar wens in te delen. Daarnaast bestaat het assortiment uit specifieke branche gerichte koelapparatuur. Een speciale lijn van koelkasten en vrieskasten voor de scheepvaart & Offshore en luxe jachtbouw. Een speciale lijn voor de medische koeling vindt u onder Gram BioLine. Koel- en vrieskasten van de allerhoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Voor de bakkerij en ijssalons worden de Gram Baker lijn ingezet. Precies op maat van 40x60 cm of 60x40 en 60x80 cm. Daarnaast heeft Gram een lijn in de proceskoeling, de shockkoelers en shockvriezers of een combinatie hiervan.

Officiële dealer van Gram koelapparatuur

Wij zijn al 25 jaar dealer van Gram koelapparatuur. Zo hebben wij veel ervaring met de levering, installatie en service van Gram koelkasten en vriezers. Tevens beschikken wij over een eigen technische dienst. Mocht er onverhoopt een probleem optreden met uw appartuur, dan is het prettig om te weten dat wij u snel en vakkundig kunnen helpen.

Gram medische koelkasten en vrieskasten

Gram kent naast haar reguliere koelapparatuur ook productlijnen voor specialitische toepassingen. Zo is er voor de medische toepassingen de Gram BioLine productlijn. Deze omvat medische koelkasten voor het bewaren van medicijnen of speciale bloedkoelkasten. Deze koelapparatuur is in hoge mate configureerbaar. Kijk op deze pagina voor meer informatie.

Gram Marine

Speciaal voor scheepvaart, offshore en luxejachtbouw heeft Gram een speciale serie. Gram Marine. In deze serie worden de beste materialen gebruikt, een externe werplsuiting, Marine roosters met hoog opstaande rand en Marine poten die aan de vloer bevestigd kunnen worden voor extra stevigheid.

Heeft u vragen over Gram koelapparatuur? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 074-2501144 of via e-mail. Wij staan u graag met een kundig advies te woord.