Sluiten
(0)
winkelwagen

Koelapparatuur voor medische toepassingen

In de medische wereld worden zeer hoge eisen gesteld aan koelapparatuur.

Er is een grote behoefte om temperatuurgevoelig materiaal volledig gecontroleerd en geregistreerd op te slaan. Dit geldt zowel voor de medische zorg als voor medisch onderzoek. Gram A/S is één van 's werelds meest vooraanstaande fabrikanten van hoge kwaliteit koelingen voor medisch gebruik. Gram ontwikkeld, fabriceert en distribueert deze technologie vanuit haar Deense organisatie.

Voor Nederland zijn wij dealer van Gram Professionele koelapparatuur. Wij staan graag voor u klaar bij het kiezen, leveren en onderhouden van uw medische koelapparatuur. Neem voor informatie contact op met één van onze adviseurs via 074 - 250 11 44.

Toon Filters

Artikelen 1 tot 15 van 107 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
Gram BioPlus
€ 5.340,00
Gram BioPlus
€ 5.490,00
Gram BioPlus
€ 6.040,00
Gram BioPlus
€ 6.240,00
Gram BioPlus
€ 3.990,00
Gram BioPlus
€ 4.140,00
Gram BioPlus
€ 4.140,00
Gram BioPlus
€ 4.290,00
Gram BioPlus
€ 4.290,00
Gram BioPlus
€ 4.690,00
Gram BioPlus
€ 6.540,00
Gram BioPlus
€ 6.740,00
Gram BioPlus
€ 4.490,00
Gram BioPlus
€ 4.640,00
Gram BioPlus
€ 4.640,00

Artikelen 1 tot 15 van 107 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Gram BioLine. Controlled Biostorage

Uiterlijk kan misleidend zijn. De buitenkant is bijna de enige overeenkomst die het BioLine gamma met de standaard koel- en vrieskasten waarmee iedereen bekend is. De BioLine meubelen beschikken over aanzienlijk meer mogelijkheden om aan de verlangde hoge eisen te voldoen - inclusief registratie - en besturingsysteem - dan welk ander commercieel koel- en vriesmeubel.

Gram heeft alle details in de BioLine kasten ontwikkeld, afgestemd en geoptimaliseerd om verzekert te zijn van maximale betrouwbaarheid, nauwgezette controle, optimale luchtgeleiding, verantwoordelijk milieubeleid en snelle vakkundige technische ondersteuning.

Dit houdt in dat u erop kunt vertrouwen dat alle BioLine producten voldoen aan de huidige wettelijke eisen en internationale standaarden.

Samengesteld naar uw wens

Ieder afzonderlijke gebruiker heeft zijn unieke eisenpakket wat betreft de samenstelling van een medische koel- of vrieskast, en welk interieur moet worden gekozen. Om deze reden zijn de BioLine kasten standaar "leeg" omdat een vaste indeling waarschijnlijk niet aan uw vraag zal beantwoorden. Gram heeft ervoor gekozen dat alle modellen standaard aan de hoogste eisen voldoen en daarnaast een ruim scala aan opties te bieden om geheel aan uw specifieke wensen te voldoen. De keuzes bieden u de mogelijkheid om zowel de vereiste specificaties als het gewenste interieur te selecteren van de door u gewenste BioLine kast, geheel conform uw persoonlijke behoeften.

Als u behoefte verandert....

Samenstelling van een BioLine kast naar de huidige wensen wil niet zeggen dat deze indeling voor eeuwig vaststaat. Als uw behoeften veranderen of de toepassing van de BioLine kast wijzigt, kunt u eenvoudig de indeling naar wens aanpassen. Alle inwendige toebehoren in de BioLine kasten zijn gebaseerd op een modulair systeem, waardoor het eenvoudig is nieuwe of gewijzigde supplementen in te passen. BioLine "af fabriek" geplaatste onderdelen zijn extra toebehoren die u kunt selecteren wanneer de kast nieuw vanuit de fabriek wordt geleverd. BioLine "losse levering" onderdelen zijn extra toebehoren die u achteraf kunt nabestellen om de mogelijkheden van uw bestaande kast aan te passen aan uw gewijzigde behoefte.

BioUltra

De BioUltra is een ultra lage temperatuur kast, ontworpen om te voldoen aan de hoogste verwachtingen voor een veilige opslag. Voorzien van een krachtig - op de bodem gemonteerd - cascade koelsysteem, met VIP (Vacuum Isolation Panel) technologie en goed sluitend afdicht-systeem door multi-laags dichtingsrubber geplaatst in een labyrint-frame. De BioUltra is verkrijgbaar in rechtstaande uitvoering met een inhoud van 270 liter. Temperatuurbereik: -60/-90°C.

BioPlus

Dit is het meest geavaneerde model, geschikt om onder de zwaarste omstandigheden temperatuurgevoelige producten te bewaren. De BioPlus is met opgebouwde koelmachine en inwendig volledig uit roestvrijstaal. Ook verkrijgbaar in verschillende breedte en diepte, met 6 verschillende inhouden van 500 tot 1400 liter. Koelkaten -2/+15°C.. Vrieskasten -25/-5°C. en -35/-5°C.

BioMidi

De BiodMidi is met ondergebouwde compressor en heeft als ergonomisch voordeel dat men niet diep hoeft te bukken om producten uit de kast te nemen. Ook op locaties met een verlaagd plafond is een ondergebouwde machine een uitkomst. De BioMidi is verkrijgbaar met een inhoud van 425 en 625 liter. Koelkasten +2/+15°C. Vrieskasten -25/-5°C. en -40/-5°C.

BioCompact II

De BioCompact II heeft weinig vloerruimte nodig en koppelt een grote-capaciteit aan een sterke prijs/kwaliteit verhouding. De Biocompact II is met geforceerde koel-systeem en unieke lucht-geleiding waarmee betrouwbare opslag is verzekert. Zowel de koel- als ook de vrieskasten zijn standaar met automatische ontdooiing. Qua besturing is de BioCompact II gelijkwaardig aan de BioMidi. Verkrijgbaar als staandmodel of onderbouw met een inhoud van 125, 218 , 250, 346 of 583 liter. Koelkasten +2/+15°C. Vrieskasten -25/-5°C.

BioCompact

De BioCompact heeft weinig vloerruimte nodig en koppelt een grote koelcapaciteit aan een sterke prijs/kwaliteit verhouding. De BioCompact is met geforceerd koelsysteem en unieke luchtgeleiding waarmee betrouwbare opslag is verzekert. Zowel de koel- als ook de vrieskasten zijn standaard met automatische ontdooiing. Verkrijgbaar als staand model of onderbouw met een inhoud van 125, 218, 250, 346 of 583 liter. Koelkasten +2/+15°C. Vrieskasten -25/-5°C.

BioBlood

De BioBlood serie is gelijkwaardig aan de hoge kwaliteit van de BioPlus, maar de besturing en software zijn aangepast aan de speciale eisen van Bloedbanken. De koelkasten zijn standaard met glasdeur. Inhouden van 500 tot 1400 liter. Koelkasten +2/+6°C. Vrieskasten -25/-5°C., -35/-5°C., -40/-5°C.