Sluiten
(0)
winkelwagen

Koelapparatuur voor Offshore en Scheepvaart

Koelen en vriezen speciaal voor offshore, scheepvaart en jachtbouw

Specifiek voor het marine segment bieden wij koelkasten, vrieskasten, koelwerbanken en vrieswerkbanken aan van Gram Marine. Stevig, functioneel en uiterst bedrijfszeker.

Voor Nederland zijn wij dealer van Gram Professionele koelapparatuur. Wij staan graag voor u klaar bij het kiezen van uw koelingen voor offshore, scheepvaart en jachtbouw.

Toon Filters

Artikelen 1 tot 15 van 32 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 15 van 32 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Gram Marine. Verhoogde zekerheid

M-uitvoeringen in de PLUS, TWIN en MIDI serie beschikken voer een ontdooifunctie voor bevroren producten en de mogelijkheid van droge werking (lagere relatieve luchtvochtigheid). De eenvoudige besturing is voorzien van een aantal alarmfuncties en noodprogramma's waardoor in eventuele storingsituatie de ingestelde temperatuur wordt vastgehouden.

Eenvoudig onderhoud

In- en uitwendig rvs is standaard in de PLUS, TWIN en MIDI serie. In de COMPACT serie is de binnenwand uit één stuk vormgegoten grijs ABS-kunststof vervaardigd, met mooie afgeronde hoeken. Het dichtingsrubber in de deur is gemakklijk schoon te maken of te vervangen. Voor uw internationale cliënté leveren wij onderdelen lijsten in de engelse taal waarop alle onderdelen vermeld staan. Op uw verzoek stellen wij een reparatiekit samen met de meest essentiële onderdelen. Alle koelapparatuur is afgevuld met R134a of met R404a.

Zekerheid bij hoge golven

Alle roosters zijn uitgerust met aan voor- en achterzijde een 50 mm hoge rand uitgevoerd.

Uniek luchtgeleidingssysteem

Dankzij het unieke luchtgeleidingssteem garanderen de MARINE kasten een gelijkmatige koeling in de gehele kast. De koudelucht wordt langs de deur en de zijwanden naar boven aangezogen. Van hieruit wordt de lucht via het koelelement door een luchtkanaal geleid dat onderin de kast eindigt.

Marine handgreep

PLUS, TWIN en MIDI kasten worden geleverd met voorgemonteerde werpsluiting.

Marine poten

De marine poten zijn in hoogte verstelbaar. Zij kunnen aan de vloer worden bevestigd voor een betere stabiliteit.