Sluiten
(0)
winkelwagen
Toon Filters

1 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
Mobiele airco ComfortLine Aircobreeze R290 - 90420108

Normale prijs: € 465,00

Actieprijs € 395,00

1 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Airconditioning

Airconditioning is in vele maten en soorten verkrijgbaar. Per situatie moet worden bekeken welke airco het best bij u past. Zowel bouwtechnisch en financieel. Derhalve hebben wij een kleine selectie van de mogelijkheden in onze webwinkel geplaatst.

General

Voor single split en multi split airconditioning gebruiken wij bijna in alle gevallen airco's van het Japanse fabrikaat General. Deze airco units zijn van uitmuntende kwaliteit en prijstechnisch zeer interessant.

Mobiele airco

Voor tijdelijke koeling op uw kantoor of slaapkamer leveren wij mobiele airco's van het fabrikaat Western. Eenvoudige en goede mobiele airco's tegen een zeer schappelijke prijs.

Airco zonder buitenunit

Soms komt het voor dat u geen buitenunit mag of kan plaatsen ivm met overlast of omdat het een monumentaal pand is. Daarvoor is een oplossing. Een airco zonder buitenunit. De montage is eenvoudig, er zit een duidelijke handleiding bij. De units zijn "plug en play".

Advies, levering, service en onderhoud

U denkt aan aanschaf van een airco voor uw bedrijfspand, slaapkamer of winkel? Graag nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen om de situatie te bespreken. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 074-8200090 of via e-mail.

Na onze aanbieding van levering en montage van de airconditioning, besluit u over te gaan tot aanschaf. Onze eigen technische dienst van ervaren koelmonteurs komen bij u de airconditioning leveren, monteren, aansluiten en inbedijfstellen. U krijgt uitleg over het gebruik van de airco en vanzelfsprekend wordt al het afval weer meegenomen. Daarna houdt het voor ons niet op, ook uw airco heeft onderhoud en service nodig. Ook het onderhoud en servicewerkzaamheden wordt door onze eigen technische dienst uitgevoerd.