Sluiten
(0)
winkelwagen

Minibar

Minibar koelkasten

Pool Bedrijfskoeling is een meedenkende leverancier van geluidloze en betrouwbare hotel minibars van Tefcold, geschikt voor de hospitality branche.

Een minibar is een.....

klein koelkastje dat men in (luxe) hotelkamers aantreft, en dat door de hotelier is voorzien van al dan niet alcoholische dranken en snacks zoals bijvoorbeeld chocoladerepen, chips of pinda's. Ook komt het voor dat de minibar niet is gevuld en men het voor eigen gebruik kan benutten. De alcoholische sterkedrank wordt meestal aangeleverd in miniatuurflesjes, bier soms ook, evenals vooral frisdrank, in blikjes.

Hotel eigenaren

De mini frigo is uitermate geschikt voor hotelkamers. U bent toe aan een nieuwe serie betrouwbare en financieel aantrekkelijke Tefcold minibars? Neem contact met ons op voor de beste prijs.Wij leveren niet alleen de minibars bij u op de stoep, ons eigen service- en montageteam staat voor u klaar om desgewenst de minibars bij u te plaatsen. Vraag naar de mogelijkheden.

Interieurbouwers

De minibars zijn te leveren in diverse afmetingen en ook met glasdeuren. Deze glasdeur minibars worden veelal in de interieurbouw branche gebruikt. Al vele collega's zijn u reeds voorgegaan. Wij willen u ook graag onze Tefcold minibars leveren en eventueel plaatsen.

Meer informatie en prijzen? Neem contact met ons op.

Toon Filters

6 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
Tefcold TM32 minibar

Normale prijs: € 225,00

Actieprijs € 199,00

Tefcold minibar TM42
€ 225,00
Tefcold TM52 minibar

Normale prijs: € 275,00

Actieprijs € 249,00

Tefcold TM32G minibar glasdeurkoelkast

Normale prijs: € 275,00

Actieprijs € 249,00

Tefcold TM42G minibar met glasdeur
€ 275,00
Tefcold TM52G minibar glasdeurkoelkast

Normale prijs: € 295,00

Actieprijs € 269,00

6 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren