Sluiten
(0)
winkelwagen

Pizza koelwerkbank

Een koelwerkbank is een essentieel onderdeel voor iedere pizzeria. Een koelwerkbank stelt jou als pizzabakker in staat om eenvoudig pizza’s te maken en tegelijkertijd de ingrediënten op temperatuur te houden, zodat ze langer vers blijven. Bij Pool Bedrijfskoeling hebben wij een groot aantal pizza werkbanken in alle soorten en maten. Lekkere verse pizza’s worden gemaakt op een pizza koelbank van Pool Bedrijfskoeling.

Koelwerkbank voor de Pizzeria

Als professionele pizzabakker kies je natuurlijk voor de allerbeste koelwerkbank. Een pizza koelwerkbank zorgt niet alleen voor een betere versheid en een langere houdbaarheid van de ingrediënten, het scheelt ook tijd. Zeker wanneer de druk het allerhoogst is, zul je het voordeel van een goede koelwerkbank ervaren. Onze werkbanken zijn voorzien van werkbladen van verschillende materialen, zoals graniet en RVS. Hierdoor zijn de werkbladen eenvoudig schoon te maken. De koelwerkbanken zijn gemaakt van de allerbeste materialen en zorgen ervoor dat aan de hoogste hygiëne-eisen kan worden voldaan.

Pizzakoelwerkbanken van Gram en Tefcold

Onze pizza werkbanken zijn niet alleen geschikt voor de pizzeria, maar ook voor een broodjeszaak, een bakkerij en in de catering. Onze pizza koelwerkbanken zijn verkrijgbaar in de GN 1/1 gastronorm en Euronorm formaten en hebben tevens een geïsoleerd deksel op de GN-bakken. Als optie zijn de pizza werkbanken te voorzien van poten en/of wielen, met achteropstand en zelfs met een elektrisch hefsysteem. Wij voeren het fabrikaat Gram en Tefcold pizzawerkbanken. Ze zijn te bestellen met of zonder opzetkoelvitrine. Een prima pizzawerkbank voor een betaalbare prijs. 

Vragen over koelwerkbanken voor het maken van pizza’s?

Meer informatie over prijzen, levertijd en uitvoering? Neem dan contact met ons op via e-mail of bel met 074-8200090. Wist je dat wij ook andere koelwerkbanken hebben bij Pool Bedrijfskoeling, zoals de vrieswerkbank en een saladette? Bekijk ze direct!

Toon Filters

9 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
Tefcold PT920-I pizzawerkbank

Normale prijs: € 825,00

Actieprijs € 750,00

Tefcold PT930-I pizza prep

Normale prijs: € 1.275,00

Actieprijs € 1.200,00

Tefcold PT1365-I pizza prep

Normale prijs: € 1.800,00

Actieprijs € 1.625,00

Tefcold PT1200-I pizza prep 400x600 mm

Normale prijs: € 2.150,00

Actieprijs € 2.000,00

Tefcold Pt1310-I pizza prep

Normale prijs: € 2.550,00

Actieprijs € 2.325,00

9 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren