Sluiten
(0)
winkelwagen

Gram Marine

Koelen en vriezen speciaal voor Marine, offshore, scheepvaart en jachtbouw.

Specifiek voor het marine segment bieden wij marine koelkasten, marine vrieskasten, koelwerbanken en vrieswerkbanken aan van Gram Marine. Stevig, functioneel en uiterst bedrijfszeker.Voor Nederland zijn wij dealer van Gram Professionele koelapparatuur. Wij staan graag voor u klaar bij het kiezen van uw koelingen voor olieplatforms, scheepvaart en jachtbouw.

 

Toon Filters

Artikelen 1 tot 15 van 33 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 15 van 33 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Gram Marine

Professionele koel- en vrieskasten en werkbanken voor de professionele keuken op schepen en booreilanden.

Ontwikkeld voor zwaar dagelijks gebruik met vele deuropeningen met handen, voeten, knieën... Zowel in- als uitwendig uit het beste materiaal vervaardigd, met uitgebreide instellingsmogelijkheden en besturingsopties. Deze Gram Marine reeks biedt 3 series: PLUS, TWIN, MIDI en EURO.

Marine-uitvoering, professionele kasten PLUS, TWIN, MIDI en EURO

Uitgevoerd van een reeds gemonteerde werpsluiting, marine roosters met 50 mm. hoge rand aan de voor- en achterzijde. Marine poten die aan de vloer bevestigd kunnen worden voor een betere stabiliteit tijdens zeereizen.
All cabinets are available with solid door, MIDI and PLUS 600 cabinets are also offered with glass door. All products are available with built-in refrigeration unit or prepared for a remote refrigeration unit.

Marine-uitvoering, semi-professionele kasten COMPACT

Met beperkte instelmogelijkheden en besturingsopties in vergelijking met de professionele Marine kasten. Deze reeks biedt de COMPACT serie.

De Gram Marine Compact serie is uitgerust met 2 of met 5 marine roosters, afhankelijk van het type met een 50 mm. hoge rand aan voor- en achterzijde. De Compact 410 en de Compact 610 koel- en vrieskasten zijn voorzien van marine poten welke aan de vloer bevestigd kan worden voor extra stabiliteit. Voor de Compact 210 onderbouw-modellen zijn de Marine poten als optie verkrijgbaar. De Gram Compact 210 en 410 koelkasten zijn ook verkrijgbaar met een glasdeur.

All cabinets are available with solid door or with glass door. All products have built-in refrigeration unit.

Gram Marine koelwerkbanken en vrieswerkbanken

Deze reeks marine werkbanken omvat GN 1/1 werkbanken met 2, 3 of 4 gekoelde secties. Zowel in- als uitwendig uit het beste materiaal vervaardigd, met uitgebreide instellingsmogelijkheden en besturingsopties. De marine werkbanken reeks is uitgerust met marine poten en een oerdegelijk sluitingsmechanisme op deuren en lades, dat ze tijdens zware zeegang gesloten houdt. Het werkblad voorzien van “druppelrand” voorkomt water in de werkbank.

Achter elke deur bevinden zich twee stuks rvs marine roosters met een 50 mm. hoge rand aan voor- en achterzijde. De roosters zijn gefixeerd met 2 pennen aan de onderzijde en aan de roosterdragers, om schuiven tijdens geopende deur te voorkomen. Bij rustige zeegang zijn de roosters eenvoudig te draaien om – indien nodig – uit de werkbank te worden geschoven.