Sluiten
(0)
winkelwagen

Deurrubbers

Deurrubber specialist

Deurrubber nodig? Bij Pool Bedrijfskoeling zijn wij dé specialist op het gebied van deurrubbers voor koelkasten, vrieskasten en koelwerkbanken. Als het gaat om koudetechniek, dan staat ons team professionals voor jou klaar met gepast advies en tips. Ons assortiment biedt deurrubbers van de merken Tefcold, Jumbo, Gram, Elcold en Inomak. Staat jouw koelkast deurrubber merk er niet bij? Neem dan contact met ons op via 074-8200090 of via e-mail. Wij zorgen voor de passende deurrubber die je zoekt!

Wat is een deurrubber?

Maar vooral: waarom is een goede deurrubber zo belangrijk? Goede aansluitende deurrubbers zorgen ervoor dat het gekoelde compartiment goed luchtdicht afgesloten kan worden. Dit is belangrijk voor de houdbaarheid van de inhoud, maar ook voor het energieverbruik van het apparaat. Deurrubbers kunnen verslijten of kapot gaan door gebruik en dan is het zaak om ze direct te vervangen. Bij Pool Bedrijfskoeling hebben wij een assortiment rubbers van verschillende merken, maar wij kunnen ook universele deurrubbers voor horeca koelkasten op maat maken. Wij staan voor snelle levertijden en scherpe prijzen. Met de deurrubbers van Pool Bedrijfskoeling kunnen jouw koelapparaten er weer jaren tegenaan!

Ben je op zoek naar een compleet nieuwe koelkast of vrieskast? Ook die hebben wij in ons assortiment. Van groot tot klein en voor huiskamer tot horeca grootgebruik, bij Pool Bedrijfkoeling ga je het vinden!

Toon Filters

Artikelen 1 tot 15 van 118 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
762251149
€ 99,00

Artikelen 1 tot 15 van 118 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren