Sluiten
(0)
winkelwagen

Presenteren

Toon Filters

Artikelen 1 tot 15 van 248 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 15 van 248 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Presentatie

Presentatie van uw product is belangrijk, dat weten wij als geen ander. Daarvoor hebben wij in ons assortiment diverse koelingen opgenomen om uw product optimaal te kunnen presenteren. 

IJssalon

Denk aan de zomer, dan denkt u aan ijs. Voor het bewaren en presenteren van uw ijs bieden wij een scala aan van schepijsvitrines en schepijsvitrines bewaarvrieskasten. Van eenvoudige stekkerklare ijsvitrines tot aan de meest luxueuse Italiaanse schepijsvitrines. Uiteraard leveren en monteren wij ook de eventuele separate koelmachines.

Marketing

Intrductie nieuw of vernieuwde frisdrank? Nieuwe can's, flesjes ontworpen die u onder de aandacht wilt brengen via retailshops, supermarkt of tankstation? Wij hebben een aantal cancoolers die hiervoor succesvol zijn ingezet. Grote volumes in eens, branding, transport, service en onderhoud.... samen staan we sterk en samen komen we tot de beste presentactie van uw product.

Koeltoonbank

Als ondernemer weet u als geen ander, zien doet kopen. Voor de verkoop van snacks, vlees, vis, kaas, olijven, etc. heeft u een uiterst betrouwbare koeltoonbank nodig. Daarin doen Wij geen concessies en werken uitsluitend met topmerken zoals Arneg en Oscartielle.

Laat u adviseren door ons team, neem telefonisch contact op met 074-8200090 of stuur een e-mail.