Sluiten
(0)
winkelwagen

Partycooler / Koelton

Een partycooler en koelton van Pool Bedrijfstechniek maakt van ieder evenement, feest of meeting een groot succes. Een drankje halen is nog nooit zo comfortabel geweest. De partycooler zorgt ervoor dat de drankjes lekker koel en op temperatuur blijven. De partycoolers die je bij ons koopt zijn van de allerbeste kwaliteit. 

Koelton en vrieston bestellen bij Pool Bedrijfskoeling

Onze koeltonnen - hoe partycoolers ook wel worden genoemd - zijn leverbaar in een uitvoering mét en zonder een fan. Wat het verschil is tussen een koelton mét en zonder fan? Nou, een koelton met fan is in staat de drankjes sneller op temperatuur te brengen. Een koelton zonder fan doet er iets langer over. Bij Pool Bedrijfskoeling leveren wij ook vriestonnen. Waar een koelton uitermate geschikt is om dranken koel te houden en op een leuke manier aan te bieden, is een vrieston speciaal gemaakt voor bijvoorbeeld ijsjes. 

Partycooler en koelton voor in de tuin

Onze koeltonnen en partycoolers kunnen worden gebruikt voor evenementen, maar ze zijn ook perfect voor in de tuin. Zie jij jezelf al onder de veranda zitten: Je vrienden op bezoek en een partycooler gevuld met heerlijk coole biertjes. Het is natuurlijk ook mogelijk om jouw partycooler door ons te laten bestickeren met jouw favoriete biermerk. Met een partycooler van Pool Bedrijfskoeling maak je het feest compleet!

Koelton met logo

Een koelton met het logo van jouw bedrijf erop, hoe klinkt dat? Een koelton is een perfecte eye-catcher op een businessparty, evenement of een tuinfeest. Introduceert jouw bedrijf een nieuw product? Dan zou het toch fantastisch zijn om telkens als iemand een drankje komt halen hem of haar te confronteren met het product dat prominent op de koelton staat! Een koelton is een prachtige accessoire voor op een beurs, maar ook gewoon voor in de tuin tijdens een feestje. De mogelijkheden van een koelton zijn oneindig! 

Koelton bestellen en direct geleverd

Bij Pool Bedrijfskoeling leveren wij de koeltonnen en vriestonnen in kleine en grote hoeveelheden. Wij kunnen de partycoolers ook inclusief reclame-uitingen leveren. Hierdoor heb je geen omkijken naar het bestickeren en het logistieke verhaal van de partycoolers. En is een probleem met je partycooler, dan staat ons team voor jou klaar. Heb je een vraag of wil je meer weten over de mogelijkheden van de partycoolers en koeltonnen van Pool Bedrijfskoeling, neem dan contact met ons en stuur een mail naar info@pool-bedrijfskoeling.nl.

Bij Pool Bedrijfskoeling zijn wij de absolute specialist als het gaat om koelingen. Wij hebben bijvoorbeeld ook ijsblokjesmachines, wijnklimaatkasten, koelkasten voor de horeca en diepvrieskisten. Wat je ook zoekt; Pool Bedrijfskoeling heeft het!

Toon Filters

7 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren