Schepijsvitrines

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Schepijsvitrines

Schepijsvitrines sieren de zomer! Want zeg nu zelf: van een schepijsvitrine krijg je toch een lach op je gezicht? Bij Dokter Koel zijn we expert op het gebied van koelmachines. Wij hebben daarom schepijsvitrines in alle soorten en maten voor iedere ijsmaker op voorraad. Geschikt voor luxe ijssalons, horecazaken en boerenijsmakers. Wij hebben de schepijsvitrine die je zoekt. Geef jouw ambachtelijk gemaakte ijs de vitrine die het verdient en koop bij Dokter Koel. Wij helpen je graag!

Scheptoog.

De scheptoog modellen die wij leveren, zijn voorzien van 2 baks, 4 baks, 6 baks, 7 baks tot wel 24 bakken. We hebben tevens mobiele schepijsvitrines en tafelmodel ijsvitrines. Onze scheptogen zijn voorzien van binnenverlichting en hebben een energiebesparende isolatie. Door deze isolatie houd je de energiekosten laag en dat is wel zo fijn in deze tijd. Wie een scheptoog van Dokter Koel koopt, die weet dat hij een topkwaliteit vitrine in huis haalt, die voldoet aan alle hygiëne eisen. Als jij het ijs regelt, dan zorgen onze schepijsvitrines ervoor dat jouw klanten zich kunnen verlekkeren aan en kunnen trakteren op een perfect bolletje genot.

Schepijsvitrines van verschillende merken

Bij Dokter Koel vind je schepijsvitrines van de topmerken Isa, Tefcold, Topcold en Framec. Wij staan bekend om onze service en kwaliteit en daarom bieden wij alleen schepijsvitrines aan van de allerbeste merken. Zorg ervoor dat je klaar bent voor de zomer en kies voor zekerheid. Wij helpen je graag als je vragen hebt of als je speciale wensen hebt. Ons team met koelexperts staan voor jou klaar.

Nieuw in ons assortiment zijn de budget vriendelijke schepijsvitrines van Tefcold, de IC-SO serie. In feite zijn het vrieskisten met een glasopbouw en glazen schuifdeksels. Verder zijn er uiteraard manden verkrijgbaar voor je plastic ijsbakken van de groothandel. Met een relatieve kleine investering heb je een ijsvitrine die klaar staat voor het zomerseizoen om schepijs te verkopen op je eigen locatie, feestterrein, familie feest, bbq of tuinfeest.

Creëer je eigen schepijsvitrine.

Sinds kort hebben wij wat nieuws! Ben je klaar met die saaie witte schepijsvitrines? Dan hebben wij de oplossing! Wij kunnen ze namelijk voor je wrappen in de kleuren en design die jij wilt. Wij gebruiken hiervoor de wrapfolie die ook voor carwrapping wordt gebruikt. Stevig, slijtvast en duurzaam. Wij passen deze toe op de Isa Fiji serie, omdat deze het eenvoudigst volledig is te bestickeren. Uiteraard is branding met uw huismerk ook mogelijk. Voor meer informatie en advies kunt u ons bereiken op telefoonnummer 074-8200090 of bezoek onze klantenservice. Voor vakkundig en eerlijk advies.

 

Naast schepijsvitrines hebben wij bij Pool Bedrijfskoeling ook een groot assortiment koelkasten, minibars en wijnkoelkasten. Als het om koelen gaat, dan is Dokter Koel jouw koele partner!