Sluiten
(0)
winkelwagen

Importeur Tefcold Nederland

Toppers van Tefcold

Dit zijn de glasdeurkoelkasten en de cancoolers (of blikjes koelers) die voor promotionele doeleinden worden ingezet. Deze glasdeur koelkasten en cancoolers zijn van uitstekende kwaliteit en prijstechnisch zeer aantrekkelijk bij afname van grote(re) hoeveelheden. Wij kunnen deze koelapparatuur leveren met uw branding en reclame uitingen.

Daarnaast willen wij u graag de nieuwe kwalitatieve koeleilanden en vrieseilanden voor uw supermarkt, buurtsuper en nachtwinkel onder de aandacht brengen.

En als laatste waar Tefcold bijzonder sterk in is, zijn de minibars voor uw hotel, ziekenhuis, stadion etc. Fluisterstille minikoelkasten die doen wat ze moeten doen en dat jarenlang.

Toon Filters

Artikelen 1 tot 15 van 372 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
Tefcold SS1435-I

Normale prijs: € 1.725,00

Actieprijs € 1.370,00

Tefcold SS7200-P broodjes koelwerkbank

Normale prijs: € 1.950,00

Actieprijs € 1.575,00

Tefcold SS7300-P broodjes koelwerkbank

Normale prijs: € 2.250,00

Actieprijs € 1.795,00

Tefcold SS8200-P broodjes koelwerkbank

Normale prijs: € 2.275,00

Actieprijs € 1.850,00

Tefcold SS8300-P broodjes koelwerkbank

Normale prijs: € 2.250,00

Actieprijs € 1.995,00

Tefcold SS920-I

Normale prijs: € 1.200,00

Actieprijs € 950,00

Artikelen 1 tot 15 van 372 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Tefcold

Het succes van Tefcold is gebaseerd op een krachtig concept en de knowhow van een Deens team van koelspecialisten. Zij bieden een kwaliteit tegen een alleszins zeer schappelijk prijspeil. Tefcold biedt niet alleen kwaliteit van hun producten, maar ook kwaliteit in de ondersteuning van hun dealers zoals ons. Uw vragen die wij niet direct kunnen beantwoorden worden neergelegd bij Tefcold en u kunt verwachten dat alle aanvragen direct en met grote zorg worden behandeld. Door het internationale karakter van Tefcold kunnen wij u ook bedienen buiten Nederland zoals België, Luxemburg en Duitsland.Tefcold werd in 1987 opgericht door een kleine groep mensen met een sterke kennis van de koelindustrie. Meer dan 25 jaar later is het succes van Tefcold is nog steeds gebaseerd op een krachtig concept, maar ook op een sterke partner relatie met hun dealers en de knowhow en toewijding van een sterk team. Tefcold is niet de grootste producent ter wereld zijn, maar zijn wel een innovatieve en betrouwbare leverancier van hoogwaardige koel- en vriesapparatuur.

Assortiment koelingen importeur Tefcold Nederland

Het assortiment van koel- en vriesapparatuur van Tefcold is ruwweg in te delen in 8 categorieën. Een nieuw inovatieve mobiele kiosk, MSD-system. Diverse soorten koelkasten zoals de succesvolle glasdeur koelkasten en horeca koelkasten met dichte deur. Ook onder deze categorie vallen de barkoelers, de koelbuffetten en de backbars. Een andere categorie zijn de wijnkoelkasten. Speciaal voor hotels en "stille" ruimten heeft Tefcold een serie minibars van uitstekende kwaliteit. Deze minibars worden dan ook veelvuldig verkocht binnen onze grenzen maar ook zeer succesvol in bijvoorbeeld België. Daarnaast heeft Tefcold een hele range van vrieskasten, waaronder de glasdeur vrieskasten voor retail en kleine supermarkten. Voor de grootkeuken techniek een serie gastronorm rvs koel-vries producten. Een minder grote maar zeker niet onbelangrijke categorie van koel- en vrieseilanden en vitrines voor oa. supermarkten en bakkers. Als laatste een serie producten voor o.a. de medische wereld zoals de "ulta low" diepvrieskisten tot een temepratuur van -45°C.